Bel ons +31 (0)495 - 581760  |  Moonen Direct webshop

Stap 1. Kies uw tape

Bedrukte PVC Tape

Selecteer PVC Tape

Lang houdbaar en slijtvast. Geschikt voor: kartonnen dozen, bundeling, marketing en technische doeleinden

Lees meer

Bedrukte PVC (polyvinylchloride) tape is veruit de meest gebruikte tape voor het afplakken van producten. PVC tape heeft als eigenschap dat het vrijwel geruisloos en makkelijk afrolt. Daarnaast is het geschikt voor ruimtes met een hoge vochtigheid.

PVC tape is voorzien van een stevige kleeflaag, is langer houdbaar dan andere soorten en heeft weinig tot geen rek. Dit betekent dat de tape makkelijk af te scheuren is en strak om de verpakking heen geplakt kan worden. Een andere eigenschap van PVC tape is de uitstekende slijtvastheid van de bedrukking.

Wij leveren bedrukte PVC plakband is 3 kleuren: transparant, wit en bruin en kunnen de plakband met logo met maximaal 5 aparte kleuren of full-color bedrukken.

PVC tape met bedrukking leveren wij in diktes van 34 micron, 50 micron en 70 micron.

Bedrukte PP Acryl Tape

Selecteer PP Acryl Tape

Rolt geruisloos af, onbeperkt houdbaar, milieuvriendelijke belijming en veelvuldig te gebruiken

Lees meer

Bedrukte PP (polypropyleen) Acryl tape wordt vaak gebruikt als alternatief voor de PVC tape. PP Acryl tape heeft als eigenschap dat het bijzonder geschikt is voor gebruik bij hoge temperaturen tot ~120 graden. Daarnaast heeft de tape een lage geluidsproductie en kan het makkelijk worden afgerold.

In tegenstelling tot PVC tape heeft PP Acryl tape wel enige rek en is daardoor soepeler bij gebruik. Deze variant bedrukte tape heeft echter een beperkte houdbaarheid en is het beste te gebruiken binnen 6 tot 10 maanden na productie. De lijmlaag en bedrukking kunnen na deze periode minderen in kwaliteit.

De milieuvriendelijke lijmlaag (waterbasis) heeft een lage aanvangskleefkracht en wordt sterker naarmate het verhit wordt. De PP acryl tape krijgt hierdoor een sterkere kleefkracht.

De dikte van de bedrukte plakband is 32 micron en kan met maximaal 5 verschillende kleuren bedrukt worden.

PP Hotmelt Tape

Selecteer PP Hotmelt Tape

Goede kleefkracht, verkrijgbaar in rollen van 1500m en hoge aanvangskleefkracht
Geschikt voor industrieel gebruik

Lees meer

Bedrukte PP Hotmelt tape heeft een speciale ‘hotmelt glue’ ofwel smeltlijm belijming en is oplosmiddelen- en chemicaliënbesteding. Door middel van afkoeling van de gesmolten lijmmassa komt de lijmverbinding vrij. Met deze methodiek heeft de lijm een directe en hoge kleefkracht.

In tegenstelling tot andere PP tapes maakt het relatief veel geluid tijdens het afrollen en is deze tape meer geschikt om te gebruiken met een tape afroller/tape dispenser.

PP Hotmelt tape is beschikbaar in diktes van 28 micron, 35 micron en 50 micron in de kleuren transparant, wit of bruin.

Bedrukte PP Solvent Tape

Selecteer PP Solvent Tape

Lang houdbaar, verwerkbaar bij -20 °C tot +40 °. Geschikt voor: bundeling en het sluiten van kartonnen dozen

Lees meer

Bedrukte PP solvent tape is net als andere bedrukte PP tapes gemaakt van polypropyleen (PP). PP Solvent tape is geschikt om te gebruiken bij lage temperaturen tot -20 graden en leent zich uitstekend voor pakketten of dozen die in de diepvries of gekoelde ruimtes worden bewaard.

De PP Solvent tape rolt licht af, heeft een hoge kleefkracht en veel rek. Het nadeel daarvoor is dat het relatief moeilijk afrolt, waardoor een tape afroller/tape dispenser noodzakelijk is.

Door de slijtvastheid kan het uitstekend worden bedrukt en heeft de tape een lange houdbaarheid in vergelijking tot andere bedrukte PP tapes.

PP Solvent kan geleverd worden als machine rol (330/660/990 meter) met een dikte van 35 micron en een bedrukking met maximaal 5 kleuren.

Voor machinetapes maken wij graag een aparte offerte voor u. Neem hiervoor contact op met de customer service

Bedrukte Papieren Tape

Selecteer Papieren Tape

Scheurvast, niet temperatuur gevoelig en een milieuvriendelijk alternatief voor het sluiten van kartonnen dozen

Lees meer

Bedrukte papieren tape is uitstekend te gebruiken bij toepassingen waar temperatuurverschillen voorkomen. Bijvoorbeeld bij verpakkingen voor diepvriesopslag en koelingsopslag, maar ook in ruimtes waar hoge temperaturen aanwezig zijn.

Door de sterke lijmlaag en door het goed doordringen van de lijm in de toplaag van karton, hecht de tape sterk en is daardoor stofdicht en minder scheurgevoelig.

Bedrukte papieren tape wordt veelal gebruikt vanwege de ecologische uitstraling. In tegenstelling tot andere tapesoorten kan deze soort tape samen met kartonnen verpakkingen gerecycled worden.

Papiertape kan gedrukt worden 1 kleur en is leverbaar in de lengtes 250 meter en 500 meter. Neem voor meer informatie contact op met de customer service

hulp-bij-tapekeuze

Neem contact op >  Naam (verplicht)

  Bedrijfsnaam (verplicht)

  Email (verplicht)

  Telefoon

  Vragen / Opmerkingen (verplicht)

  Jaarlijks worden door bedrijven miljoenen pakketten geseald met tape verstuurd naar klanten. Hoewel vaak vergeten wordt, is in dit proces de branding van uw bedrijf erg belangrijk. U verhoogd namelijk daarmee uw herkenbaarheid bij klanten en zijn relaties.

  Bedrukte tape is relatief gezien één van de goedkoopste communicatiemiddelen om uw branding te uitten en in het hoofd van uw klant te blijven. Onze klanten hebben inmiddels de kracht van tape met bedrijfsnaam ontdekt, en wij zijn blij om hun in alle processen te ondersteunen. Van advies, ontwikkeling en levering tot aan herbestelling en aftersales.

   

  Welke bedrukte tape is geschikt voor mij?

  Welke soort tape u wilt bedrukken is afhankelijk van uw toepassing. Ons assortiment aan tapes bestaat uit PVC solvent tape, PP solvent tape, PP hotmelt, PP acryl en papiertape. Voor het bedrukken van deze tapes kunt u bij ons rechtstreeks een offerte aanvragen. Daarnaast bieden wij u ook gespecialiseerde tape aan zoals: fluor tape, gekleurde tape en zilver of goudkleurige glans (gemetalliseerde) aluminium tape. Hiervoor kunt u contact opnemen via de contactpagina