Bel ons +31 (0)495 - 581760  |  Moonen Direct webshop
bedrukte-plakband-geclusterd

De voordelen van Bedrukte-tape.com

Bij Bedrukte-tape.com bent u ervan verzekerd van bedrukte tape met de hoogste kwaliteit. Onze specialisten adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden van het bedrukken van tape. Naast onze professionele dienstverlening bieden wij u ook een tal van voordelen:

Advies van experts

Verschillende toepassingen vragen om verschillende tape met bedrukking. Onze experts voorzien u van duidelijk advies over verpakkingstape soorten die geschikt zijn voor uw toepassing. Zo heeft u altijd de juiste bedrukte tape in huis.

Neem contact op

Kwaliteitsgarantie

Onze tape wordt gemaakt door vakmensen onder strenge controle en volgens een gecertificeerd productieproces bij onze partnerfabriek in Nederland. Wij garanderen u altijd een constante en hoge kwaliteit van uw bedrukte tape. Vragen over ons bedrukkingsproces? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact op.

Veelgestelde vragen

Neem contact op

Easy aftersales

Heeft u al eens besteld bij ons? Met uw persoonlijke account bestelt u makkelijk en zonder gedoe uw bedrukte plakband opnieuw. Daarnaast staat onze customer service altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden en deze correct en snel af te handelen.

Neem contact op

Vaste contactpersoon

Als u eenmaal bij ons uw bedrukte tape heeft besteld krijgt u automatisch een vaste contactpersoon toegewezen. Uw contactpersoon is altijd op de hoogte van uw bedrijf en activiteiten om u snel van dienst te zijn met betrekking tot uw vragen.

Neem contact op

Gratis proefdruk

Om er zeker van te zijn dat uw bedrukking goed weergegeven wordt op de tape, maken wij voor u een gratis digitale proefdruk. Wij zullen u tevens adviseren over de manier van bedrukking om zo uw opdruk het beste af te beelden op de tape. Vragen over de proefdruk? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact op met ons

Veelgestelde vragen

Neem contact op

Gratis sample

Voordat u uw bedrukte tape bij ons bestelt, wilt u natuurlijk zelf de kwaliteit ervaren. Wij sturen u kosteloos een sample toe van de tape die u wilt laten bedrukken. U vraagt een sample aan door op de onderstaande link te klikken.

Sample aanvragen

Grote aantallen mogelijk

Bent u een grootverbruiker van bedrukte tape? Geen probleem! Wij leveren ook grote aantallen tape tegen scherpe prijzen. Tevens kunt u bij ons uw bedrukte machine tape bestellen in lengtes van 330, 660 en 990 meter.

Bekijk onze tapes hier

Speciale tapesoorten

Naast ons assortiment standaardtape is het bij Bedrukte-tape.com mogelijk om gespecialiseerde tapes te bedrukken. Wij leveren bedrukte aluminium (metalised) tape, fluor tape en gekleurde PVC-tape. Heeft u een andere tape voor ogen? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Nog niet overtuigd?

Heeft u nog aanvullende vragen over onze dienstverlening en het verzorgen van uw bedrukte tape? Bekijk de veelgestelde vragen pagina of neem contact op met een van onze experts. Wij zullen ons best doen om een passende oplossing te vinden voor uw vraag.

Veelgestelde vragen

Neem contact op